IMPRESSUM.

Adres
Sewer Services & Solutions bvba
Herenveld 2 (industriezone)
9506, Geraardsbergen
België

T.: +32 (0)54 43 78 79
E.: info@sdrie.com
www.sdrie.com

Geautoriseerde directeur
de heer Steven Cooman

Btw nr.
0676680413

Inhoudelijk verantwoordelijke
Directie Sewer Services & Solutions bvba

Disclaimer
Ondanks zorgvuldige inhoudscontrole aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. De inhoud van de gelinkte pagina’s is uitsluitend de verantwoordelijkheid van de betreffende exploitant.

Inhoud van het webaanbod
De auteurs aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, inhoudelijke correctheid of volledigheid van de informatie en het materiaal aangeboden op haar website, tenzij de fout opzettelijk of door grove nalatigheid is ontstaan. Dit heeft betrekking op elke schade van materiële of immateriële aard van derden, die veroorzaakt werd door het gebruik van deze website. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend en niet bindend. De auteurs behouden zich uitdrukkelijk het recht voor delen van de pagina’s of het volledige aanbod te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving, of de publicatie tijdelijk of definitief stop te zetten.

Copyright
De auteurs trachten de auteursrechten te respecteren van de in alle publicaties gebruikte afbeeldingen, geluidsbestanden, videosequenties en teksten. Alle in het internetaanbod vermelde en mogelijk door derden beschermde merknamen en handelsmerken, zijn onbeperkt aan de bepalingen van het toepasselijke merkenrecht en de eigendomsrechten van de respectieve geregistreerde eigenaars onderworpen. Het auteursrecht voor gepubliceerde, door de auteurs zelf gemaakte objecten blijft uitsluitend bij de auteurs van de pagina’s. Reproductie of gebruik van dergelijke afbeeldingen, geluidsbestanden, videosequenties en teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties is niet toegestaan zonder de uitdrukkelijke toestemming van de betreffende auteur.

Externe verwijzingen en links
De auteurs hebben op hun pagina’s links geplaatst naar sites op het internet waarvan de inhoud en het updaten buiten hun macht liggen.
Voor al deze links geldt: “Omdat de auteurs geen invloed op het ontwerp en de inhoud van externe websites hebben, distantiëren zij zich uitdrukkelijk van alle inhoud van derden, zelfs als de auteurs naar deze externe pagina’s verwijzen.”

Deze verklaring is van toepassing op alle links die op deze website weergegeven worden en op alle inhoud van de pagina’s waarnaar de banners en links die hier zijn geregistreerd leiden.

Privacy Policy
Als binnen het internetaanbod de mogelijkheid bestaat dat persoonlijke gegevens (e-mailadres, naam, adressen) worden ingevoerd, dan gebeurt dit op vrijwillige basis. De auteurs verklaren uitdrukkelijk dat zij deze gegevens niet aan derden zullen doorgeven.

Rechtsgeldigheid
Deze disclaimer maakt deel uit van het internetaanbod van de auteurs. Indien afzonderlijke formuleringen of delen van deze tekst niet of niet langer volledig aan de toepasselijke rechtspositie voldoen, dan blijven de overige delen van deze verklaring onaangetast.

Sewer Services & Solutions bvba, Geraardsbergen januari 2019

CONTACTFORMULIER .

  CONTACT .

  Neem gerust contact op voor vragen of opmerkingen. Ook als u meer informatie wenst of een vrijblijvende afspraak wilt maken. Vul eenvoudig het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op. Uiteraard mag u ook bellen, whatsappen of mailen!

  Sewer Services & Solutions bvba
  Herenveld 2 (industriezone)
  9506, Geraardsbergen
  België

  Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur. Bezoek op afspraak.

  Tel: +32 (0)54 43 78 79

  Mail: info@sdrie.com

  Whatsapp: +32471747112

  Bankrekeningnummer: BE 84 3630 6621 4159
  BTW: 0676680413

  Contactgegevens Sewer Services & Solutions