Steven Cooman
Steven CoomanZaakvoerder S3
“Bij S3 kunt u terecht voor echt persoonlijk advies op het gebied van rioolreiniging. Dat doe ik al ruim 8 jaar met veel plezier. Graag adviseer en informeer ik u over alle nieuwe producten en technologieën op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en opsporen. Neem gerust contact met mij op”.
Eugène Plompen
Eugène PlompenManaging director ROM bv
“Als dealer voor ROM bv vertegenwoordigt Steven het ROM assortiment in België en Luxemburg. Steven is uw eerste aanspreekpunt voor ROM, RIDGID en ENZ. U profiteert van het persoonlijke contact met Steven en zijn jarenlange ervaring, waarbij een team van ruim 18 experts ook vanuit ROM ondersteuning biedt.
Ronald
RonaldProductspecialist ROM & RIDGIDKollmann.com
“Uw glimlach. Daar doen we het voor. Vanuit Nederland ondersteun ik Steven om alle Belgische klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Steven zit dagelijks in België op de weg. Wanneer u als klant een demonstratie wilt van ROM, RIDGID en ENZ producten, dan komt Steven graag bij u langs. Wilt u het uitgebreide assortiment in één klap zien en uitproberen, bezoek dan onze showroom in Nederland. Ik zorg dat de koffie voor u klaar staat.”
Neem contact met ons op

Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn?

Heeft u een specifieke vraag? Of wilt u bijvoorbeeld een vrijblijvende offerte ontvangen óf kosteloos de nieuwste producten bij u op locatie uitproberen? Welke vraag u ook heeft... we staan graag voor u klaar.
Neem contact met ons op