KIES BEWEZEN KWALITEIT VOOR MAXIMALE PRESTATIES .

Neem contact op

BETROUWBAARHEID… DAG IN, DAG UIT.

“De bitterheid van slechte kwaliteit blijft langer herinnerd dan de zoete smaak van een lage prijs.” Het is niet zo maar een zin, we staan hiervoor. In alles wat we doen gaan we voor kwaliteit. Waarom? We vinden het gewoon een uitdaging om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de groei en het succes van uw bedrijf. En een betrouwbaar product waarop u kunt rekenen is hier een belangrijk onderdeel van. En dat beseffen veel specialisten. Bekijk hieronder onze topmerken en kies voor maximale prestaties, lage onderhoudskosten en niet onbelangrijk werkplezier! Daar profiteert u van.. elke dag weer!

ONZE TOPMERKEN .

Bij S3 kunt u onder andere terecht voor de volgende topmerken…

ROM Hogedruk- / vacuümmachines

ROM is internationaal producent en leverancier van rioolreinigings- en toiletservice materieel. Hierbij richten wij ons op de rioolreinigings- en toiletservice sector én rijks-, provinciale en gemeentelijke overheden. ROM is in 1980 opgericht en behoort sinds 2004 tot één van de zes gespecialiseerde werkmaatschappijen van de KOKS Group in Nederland en Tsjechië. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 lokale partners in 30 landen is ROM uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf.

Van de Sahara tot de Noordpool
Vanuit onze fabrieken in Nederland en Brno in Tsjechië produceren en leveren wij rioolreinigingsaanhangers, rioolreinigingsinbouwmachines, rioolcombi’s, vacuümmachines,  en toiletservice materieel. Dat doen wij niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Onze klanten zitten verspreid over heel Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika.

Bezoek www.rombv.com

RIDGID Ontstoppings- inspectie- en opsporingsapparatuur

RIDGID®, leidinggevend fabrikant van innovatief gereedschap voor de vakman, biedt meer dan 300 soorten gereedschap en zet die producten af in meer dan 140 landen.

RIDGID Ontstoppingsmachines / verenmachines
S3 heeft u een ruim aanbod aan RIDGID rioolontstoppers. Een RIDGID ontstoppingsapparaat staat bekend om z’n kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. .

RIDGID Inspectiecamera’s
S3 biedt u een uitgebreid assortiment rioolcamera’s van het kwaliteitsmerk RIDGID® SeeSnake®. Ons hoogwaardige inspectieapparatuur is uitermate geschikt voor het vaststellen van problemen in leidingen, schoorstenen, putjes, sifons, verlaagde plafonds of ontoegankelijke plaatsen.

RIDGID Locators
Snel camerazenders, sondes en leidingen opsporen met RIDGID opsporingsapparatuur? Met de RIDGID plaatsbepalers, zoals de NaviTrack en NaviTrack Scout locators, kunt u snel en eenvoudig camerazenders en sondes in afvoersystemen vinden. Hierdoor kunt u gemakkelijk vaststellen waar het probleem ligt zodat u snel kunt herstellen.

Bezoek www.ridgidkollmann.com

IBAK Rioolcamera’s

Wilt u huisaansluitingen vanaf Ø80mm nu nóg beter inspecteren? Ontdek het IBAK MiniLite inspectiesysteem. Dankzij de zwenk- / rotatiecamerakop brengt u de binnenkant van de leiding nu nóg beter in beeld. Daarnaast heeft de camerakop een geïntegreerde laser waarmee u de diameter van de leiding kunt bepalen (via optionele diameterbepaling). Ideaal wanneer u bijvoorbeeld binnenshuis leidingen wilt renoveren zonder te hoeven hakken of breken. 

Bekijk Ibak rioolcamera’s

ENZ Spuitkoppen

Voor elk type reinigingsmachine en voor iedere toepassing heeft S3 de juiste spuitkop voor u. Voor alle soorten vervuilingen hebben we de oplossing in huis. Of het nu gaat om vet-, zeep-, zand-, boomwortel-, roest-, kalk- of cementproblemen in leidingen.

In samenwerking met ROM & ENZ, Europees marktleider op het gebied van spuitkoppen, biedt S3 u de ruimste keuze. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en effectiviteit.

Bekijk ROM – ENZ Spuitkoppen

ROM Hogedruk en vacuümmachines .

ROM is internationaal producent en leverancier van rioolreinigings- en toiletservice materieel. Hierbij richt ROM zich op de rioolreinigings- en toiletservice sector én rijks-, provinciale en gemeentelijke overheden. ROM is in 1980 opgericht en behoort sinds 2004 tot één van de gespecialiseerde werkmaatschappijen van de KOKS Group in Nederland en Tsjechië. Met ruim 35 jaar ervaring en meer dan 50 lokale partners in 35 landen is ROM uitgegroeid tot een wereldwijd opererend en dynamisch bedrijf.

Van de Sahara tot de Noordpool
Vanuit de fabrieken in Nederland en Brno in Tsjechië produceert en levert ROM rioolreinigingsaanhangers, rioolreinigingsinbouwmachines, rioolcombi’s, vacuümmachines  en toiletservice materieel. Dat doet ROM niet alleen aan klanten in Nederland, maar ook ver daarbuiten. ROM klanten zitten verspreid over heel Europa, Azië, Afrika en Amerika.

Bezoek www.rombv.com

RIDGID Rioolcamera’s, ontstoppingsmachines en meer .

RIDGID®, leidinggevend fabrikant van innovatief gereedschap voor de vakman, biedt meer dan 300 soorten gereedschap en zet die producten af in meer dan 140 landen. S3 heeft voor u een ruim aanbod aan RIDGID rioolontstoppers. Een RIDGID ontstoppingsapparaat staat bekend om z’n kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Verder biedt S3 u een uitgebreid assortiment rioolcamera’s van het kwaliteitsmerk RIDGID® SeeSnake®. Ons hoogwaardige inspectieapparatuur is uitermate geschikt voor het vaststellen van problemen in leidingen, schoorstenen, putjes, sifons, verlaagde plafonds of ontoegankelijke plaatsen. En met RIDGID opsporingsapparatuur, zoals de NaviTrack Scout locator, spoort u snel camerazenders, sondes en leidingen op. Hierdoor kunt u gemakkelijk vaststellen waar een ondergronds probleem ligt zodat u snel kunt herstellen.

Bezoek www.ridgidkollmann.com

ROM – ENZ Spuitkoppen .

Voor elk type reinigingsmachine en voor iedere toepassing heeft S3 de juiste spuitkop voor u. Voor alle soorten vervuilingen hebben we de oplossing in huis. Of het nu gaat om vet-, zeep-, zand-, boomwortel-, roest-, kalk- of cementproblemen in leidingen. In samenwerking met ROM & ENZ, Europees marktleider op het gebied van spuitkoppen, biedt S3 u de ruimste keuze. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en effectiviteit.

.

Bekijk ROM – ENZ Spuitkoppen
Demonstratie aanvragen
Download catalogus
Catalogus aanvragen
Offerte nu aanvragen
Nieuwsbrief ontvangen
informatie aanvragen

Weten welke merken we nog meer hebben? Of benieuwd naar de prijzen?

Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan! U zit uiteraard nergens aan vast.
informatie aanvragen

WIJ OVERTUIGEN U GRAAG

 • Ruim 10 jaar ervaring

 • Alle topmerken onder 1 dak

 • Deskundig advies

 • Reinigen, ontstoppen, inspecteren

 • Scherpe prijzen

 • Direct uit voorraad leverbaar

 • Demonstraties op locaties

 • Servicecentrum met reparatiedienst

 • Professionele onderdelenservice

WIJ KOMEN GRAAG MET U IN CONTACT

  TIPS OM UW BUSINESS TE LATEN GROEIEN!  

  Mis niets! Blijf gratis op de hoogte van alle noviteiten, acties en tips van ROM & S3. Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief!