SEWER SERVICES & SOLUTIONS .

Neem contact op

NUMMER 1 IN RIOOLMACHINES EN MEER.

S3 is dé Belgische specialist op het gebied van rioolreinigingsmachines, verenmachines, opsporingsapparaten en rioolcamera’s. Zo is S3 onder andere zelfstandig handelsvertegenwoordiger voor ROM bv in België en Luxemburg. U kunt bij ons terecht voor topmerken, zoals ROM, RIDGID en ENZ.

.

DE JUISTE KEUZE VINDT U ALTIJD BIJ S3 .

0
Verschillende rioolcamera’s
0
Soorten verenmachines
0
Hogedruk & vacuümmachines
0
Verkochte machines per jaar

DE DRIJVENDE KRACHTEN ACHTER S3 .

s3-rom-official-partner
Steven Cooman
Steven CoomanZaakvoerder S3
“Bij S3 kunt u terecht voor persoonlijk advies op het gebied van rioolreiniging. Dat doe ik al ruim 10 jaar met veel plezier. Benieuwd naar alle nieuwe producten en technologieën op het gebied van ontstoppen, reinigen, inspecteren en opsporen? Ik kom graag bij u langs. Wilt u het uitgebreide assortiment in één klap zien en uitproberen, bezoek dan ons experience center. Neem gerust contact met mij op”.
Eugène Plompen
Eugène PlompenManaging director ROM bv
“Als dealer voor ROM bv vertegenwoordigt Steven het ROM assortiment in België en Luxemburg. Steven is uw eerste aanspreekpunt voor ROM, RIDGID en ENZ. U profiteert van het persoonlijke contact met Steven en zijn jarenlange ervaring, waarbij een team van ruim 18 experts ook vanuit ROM ondersteuning biedt.”
Peter
PeterAfter-sales ROM & S3
“Bij ROM koopt u meer dan kwalitatief hoogstaande materieel. Ook nadat uw product onze showroom heeft verlaten blijven wij ons hiervoor verantwoordelijk voelen. Graag staan wij voor u klaar voor deskundig advies, service, onderhoud, reparaties en storingen.”

WAAROM S3 .

“Het antwoord is simpel: vertrouwen”

U wilt specialistisch en persoonlijk advies? Al ruim 10 jaar vertrouwen vele rioolspecialisten op Steven Cooman. En met topmerken, zoals ROM, RIDGID en ENZ bent u verzekerd van een ruime keuze én betrouwbare producten met bewezen topprestaties. En ook nadat uw product onze showroom heeft verlaten blijven wij ons hiervoor verantwoordelijk voelen. Een professioneel serviceteam in de binnen- en buitendienst staat voor u klaar. ‘T is eigenlijk heel eenvoudig. Tevreden klanten. Daar werken we, in samenwerking met ROM, met tientallen experts elke dag keihard voor.

over-s3-sewer-services-solutions

7 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR S3 .

S3 biedt een krachtige combinatie van deskundig en persoonlijke advies, topmerken en sterke internationale partners.

Sewer Services & Solutions heeft alles voor de rioolspecialist. Eén aanspreekpunt voor hogedruk rioolreinigingsmachines, vacuümunits, combi’s, verenmachines, inspectiecamera’s en plaatsbepalers. Wel zo makkelijk!

Toproducten tegen de beste prijs. Moeilijker maken we het niet… Benieuwd naar onze prijzen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze acties.

S3 heeft altijd diverse ROM Rioolreinigingsmachines en zo goed als alle RIDGID apparatuur voor u op voorraad. Voor 13.00 uur besteld morgen in huis. Dus u kunt direct beginnen met geld verdienen.

Om optimaal gebruik en een maximale levensduur van uw apparatuur te garanderen kunt u terecht bij ons servicecenter met eigen reparatiedienst. Wij bieden u zo zekerheid en tevredenheid. Wel zo’n geruststellende gedachte!

Topkwaliteit inspectiecamera’s, opsporingsapparatuur, verenmachines en meer. Bestel eenvoudig en snel online via www.ridgidkollmann.com, de nummer 1 RIDGID webshop in België.
Onderdelen nodig voor uw rioolreinigingsmachine? Bestel eenvoudig en snel originele fabrieksonderdelen voor uw rioolreinigingsaanhanger, rioolinbouwer en rioolcombi via www.rompartsshop.com.
Demonstratie aanvragen
Download catalogus
Catalogus aanvragen
Offerte nu aanvragen
Nieuwsbrief ontvangen

HOE HET OOIT BEGON .

Begonnen als een bevlogen vertegenwoordiger met een obsessieve focus op klanttevredenheid. Dat viel op… ook bij een aantal krachtige internationale merken. Zodoende mocht de oprichter van S3, Steven Cooman, aan de slag om producten van ROM en RIDGID aan de man te brengen in België. Trots en behulpzaam. Vooruitdenkend, vriendelijk en klantgericht. Eerst in dienstverband bij een dealer van deze merken, en uiteindelijk als zelfstandig handelsvertegenwoordiger van deze merken.

En met de instelling “gewoon, doen” groeit de onderneming. Steeds meer sterke merken vertrouwen de vertegenwoordiging toe aan S3. En daar profiteren onze klanten van. Alle oplossingen voor rioolservice onder één dak met een vast aanspreekpunt. En dat wordt gewaardeerd…

.

Steven-Cooman-Sewer-Services_Solutions_specialist-rioolreinigingsmachines
ROM eSTEAM Smoke generator sewer_Rookmachine riool_Nebelerzeuger_Rohr_Générateur de fumée_canalisation

HONDERDEN KLANTEN GINGEN U VOOR .

S3 doet meer dan alleen het aanbieden van topproducten. Zo verzorgen we bijvoorbeeld ook producttrainingen voor uw personeel om efficiënter te werken. Efficiënt werken leidt immers tot meer productiviteit, hogere inkomsten én hogere klanttevredenheid. En uiteindelijk draait het daar om. Tevreden klanten. Als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Inmiddels maken honderden klanten in België dagelijks gebruik van onze producten en diensten. En ze beoordelen ons met een 8,9. Meer weten? Lees onze klantervaringen.

Lees meer klantervaringen

WAAR TOPKWALITEIT ONTSTAAT .

In samenwerking met onze partners zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen en produceren van innovatieve producten die voldoen aan de immer veranderende eisen van uw werk. Onze voortdurend ontwikkelende technologieën vormen niet alleen een oplossing voor de problemen van vandaag, maar spelen ook in op uw behoeften van morgen. Vanuit onze fabrieken in Nederland en Tsjechië zetten we ons steeds weer in om nieuwe manieren te vinden waarop uw bedrijf zich verder kan ontwikkelen.

Vraag een fabrieksrondleiding aan
ROM-rioolontstoppingsmachines-rioolreinigingsmachines

UW ONDERNEMING VERDER BRENGEN .

Wij geloven in deskundig, persoonlijk en eerlijk advies. Uw onderneming verder brengen. Daar helpen we u graag bij. Als betrouwbare partner voor rioolspecialisten luisteren we naar uw behoeften en moedigen we u aan om commentaar te geven. We gebruiken die informatie vervolgens om u te voorzien van de beste gereedschappen, apparaten en ondersteuning die u nodig heeft. Al onze producten zijn ontwikkeld om maximaal te presteren én om eenvoudig gebruikt te kunnen worden. Hierdoor besteedt u minder tijd aan de scholing van medewerkers en meer tijd aan uw bedrijfsvoering.

Bekijk onze merken

WIJ OVERTUIGEN U GRAAG

 • Ruim 10 jaar ervaring

 • Alle topmerken onder 1 dak

 • Deskundig advies

 • Reinigen, ontstoppen, inspecteren

 • Scherpe prijzen

 • Direct uit voorraad leverbaar

 • Demonstraties op locaties

 • Servicecentrum met reparatiedienst

 • Professionele onderdelenservice

WIJ KOMEN GRAAG MET U IN CONTACT .

  TIPS OM UW BUSINESS TE LATEN GROEIEN!  

  Mis niets! Blijf gratis op de hoogte van alle noviteiten, acties en tips van ROM & S3. Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief!