MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK .

+32 (0)54 43 78 79

RIDGID SERVICECENTER MET EIGEN REPARATIEDIENST.

Om optimaal gebruik en een maximale levensduur van uw apparatuur te garanderen kunt u terecht bij ons RIDGID Servicecenter. Dus werkt uw apparaat niet optimaal of is het defect? Of wilt u een defect voorkomen met een onderhoudsbeurt? Kies dan ons servicecenter. Dan profiteert u direct van meer dan alleen goede service- / onderhoudsbeurt.

KLAAR TERWIJL U WACHT SERVICE .

Met ons servicecentrum bent u verzekerd van deskundig advies en hulp bij reparaties van camera’s en verenmachines op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Dankzij een grote voorraad onderdelen en ons servicecentrum met eigen reparatiedienst kunt u veelal gebruik maken van onze unieke ‘Klaar-terwijl-u-wacht-service’. Uw apparaat wordt op afspraak direct gerepareerd.

Bel of mail ons voor een afspraak.

Maak direct een afspraak
ROM-RIDGID-KOLLMANN-servicecentrum (3)
Onderhoudsbeurt RIDGID Verenmachine reparatie

GRATIS VERVANGEND APPARAAT BIJ REPARATIE .

Duurt uw reparatie van uw inspectiecamera of opsporingsapparaat toch langer, dan laten we u niet langer wachten. Wij bieden u gratis een vervangend apparaat aan indien het defect binnen de garantie valt en het apparaat bij ons is aangeschaft. U kunt weer gewoon aan het werk. Het vervangende apparaat haalt u op bij ons servicecenter in Barneveld (NL). Deze service is zowel geldig in Nederland én België. Let op: Houd er rekening mee dat bij deze unieke service onze voorraad met leenapparatuur niet oneindig is. Het kan dus voorkomen dat alle vervangende apparaten zijn uitgeleend.

Valt uw reparatie buiten de garantie? Dan kunt u tegen een eenmalig vast bedrag een vervangend apparaat van ons lenen. U kunt dus hoe dan ook gewoon uw klussen blijven uitvoeren. Bel of mail ons voor meer informatie.

Neem contact met ons op

APPARAAT LATEN OPHALEN VOOR ONDERHOUD OF REPARATIE? HAAL EN BRENG SERVICE .

U heeft het vast wel eens meegemaakt; tijdens kantooruren een apparaat wegbrengen voor reparatie of onderhoud en weer ophalen. Het kost veel tijd en dus geld! Terwijl u ook gewoon door zou kunnen werken. Wij hebben hier een hele simpele oplossing voor: wij halen uw apparaat op en brengen hem weer in topconditie bij u terug. Terwijl u werkt!

Voordelen haal- en brengservice

  • Geen onnodig tijdverlies
  • Gewoon blijven doorwerken
  • Geen wachttijden meer
  • Wij halen het apparaat op en leveren hem voor de deur weer af, u hoeft het apparaat zelfs niet voor ons in te pakken!

Kosten haal- en breng service

  • Ophalen – Wij halen voor slechts €65 in België het apparaat ter plekke bij u op. U hoeft de deur niet uit en zelfs het apparaat niet in te pakken!
  • Terugbrengen – Indien gewenst brengen we het apparaat ook weer terug bij u op locatie. Voor maximaal €65 in België (prijs is afhankelijk van soort product en transporteur).

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

+32 (0)54 43 78 79

RIDGID GARANTIE .

RIDGID hanteert een levenslange garantie op het handgereedschap. De inspectiecamera’s en rioolreinigingsapparatuur zijn voorzien van 12 maanden garantie.

MEER WETEN

BEZOEK ONZE SERVICE CENTERS IN BELGIË EN NEDERLAND .

Bezoek ons servicecenter in België (bezoek op afspraak). Naast onze experts in België staan maar liefst 18 experts in Barneveld (Nederland) voor u klaar.

S3 SERVICECENTER IN BELGIË .

ROM SERVICECENTER IN NEDERLAND .

Maak direct een afspraak per mail
+32 (0)54 43 78 79