De nieuwe ROM eSTEAM Rookgenerator is beloond met de prestigieuze Red Dot Award voor Product Design. Deze felbegeerde onderscheiding is voor het ontwikkelteam het bewijs dat ze geslaagd zijn in hun opzet een rookgenerator te ontwikkelen die er mooi uitziet, gebruiksvriendelijk is en eenvoudig vervoerd kan worden.

  • Red Dot Award één van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld
  • Nieuwe eSTEAM Rookgenerator: modern design, gebruiksvriendelijk en makkelijk te vervoeren

rom-esteam-rookmachine-reddot

De Red Dot Award wordt sinds 1954 uitgereikt en is een van de meest prestigieuze designprijzen ter wereld, met als voornaamste categorie ‘Product Design’. De winnaar wordt gekozen door veertig designexperts van over de hele wereld.

De ROM eSTEAM is een draag- én verrijdbare rookgenerator met een nieuwe technologie waarmee men eenvoudig lekkages in riool- en afvoerleidingen en daken kan opsporen, de loop van de riolering kan controleren en snel stankproblemen kan oplossen zonder graaf- of breekwerk. Eugene Plompen, managing director bij ROM: “De ROM eSTEAM rookgenerator is een echte eyecatcher geworden waarbij design en functionaliteit optimaal tot in het kleinste detail zijn uitgewerkt. We zijn buitengewoon trots dat de eSTEAM rookgenerator is bekroond met deze prijs voor productontwerp.”

Gebruiksvriendelijk en makkelijk mee te nemen
De ROM eSTEAM is voorzien van diverse slimme functies voor een comfortabele en snelle inspectie. De rookmachine heeft onder meer een ergonomische handgreep, robuuste rubberen wielen en een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met helder OLED display. Via het controleglas is altijd de rookproductie te zien en met de traploos instelbare elektrische ventilator kan de rookhoeveelheid zeer fijn worden ingesteld en afgestemd op elke situatie.

Betrouwbaar en duurzaam
De eSTEAM heeft een zeer robuust buiten- en binnenwerk, waarbij de behuizing gemaakt is van stootvast PE kunststof. Het reservoir van de rookvloeistof, de slang en het elektriciteitssnoer zijn geïntegreerd in het ontwerp om beschadigingen te voorkomen.

Vrijblijvende demonstratie op locatie?
Bezoek onze showroom of bel / mail: +32 (0)54 43 78 79 , info@sdrie.com