KUNNEN WIJ U HELPEN?

Neem contact op

MEER DAN MACHINES ALLEEN.

Bij S3 koopt u meer dan kwalitatief hoogstaand materieel. Deskundig en persoonlijk advies, demonstraties op locatie én indien gewenst een producttraining voor uw personeel. Zo maar wat dingen die we vooraf kunnen aanbieden. En ook nadat uw product onze showroom heeft verlaten, blijven wij ons hiervoor verantwoordelijk voelen. Graag staan wij voor u klaar voor deskundig advies, service, onderhoud, reparaties en storingen. De combinatie van ervaring met en kennis van dit materieel maakt ons al jaren een betrouwbare leverancier voor de industriële- en overheidssector.

.

SERVICE & ONDERSTEUNING.

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (3)

Het is van belang dat uw materieel altijd in orde is, zodat u daarop kunt vertrouwen. Wij willen dit graag voor u verzorgen. U kunt een storing melden, onderhoudsafspraak inplannen of de onderhoudspakketten bekijken.

Heeft u onderdelen nodig of wilt u een veiligheidskeuring uitvoeren? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Meer weten over storing en onderhoud 

Bel direct om een storing door te geven.

gebruikershandleiding-manual-rioolmachine

Heeft u een product gekocht en u bent op zoek naar handleidingen of informatie over productregistratie, retourneren en garantie? Wij staan graag voor u klaar.

Meer weten over technisch support 

ROM-ENZ-Spuitkoppen-Training-&-demotour

Wij begrijpen dat u het maximale uit uw ROM, RIDGID en/of ENZ apparatuur wilt halen. Daarom bieden wij producttrainingen en opleidingen aan. Dat kan bij ons, maar ook bij u op locatie.

Meer weten over opleidingen en trainingen 

rom-flowmeter-test-spuitkoppen-rioolmachine

Voordelig een veiligheidskeuring aan uw machine of apparaat laten Benieuwd met welke producten u uw werk sneller en beter kunt uitvoeren? Probeer dan direct kosteloos een ROM Rioolreinigingsmachine, ENZ spuitkoppen en/of RIDGID ontstoppingsmachine, rioolcamera of locator uit!

Meer weten over onze gratis demonstraties

RIDGID-SeeSnake-Compact2-rioolcamera

U kunt op S3 rekenen voor de beste financieringsoplossing voor uw bedrijf. Of u nu een rioolreinigingsmachine, een rioolcombi of een professionele rioolcamera wilt financieren, onze experts helpen u het meeste uit uw investering te halen.

Meer weten over financieren en leasen 

BEZOEK ONZE SERVICECENTERS IN BELGIË EN NEDERLAND .

Bezoek ons servicecenter in België (bezoek op afspraak). Naast onze experts in België staan maar liefst 18 experts in Barneveld (Nederland) voor u klaar.

S3 SERVICECENTER IN BELGIË .

ROM SERVICECENTER IN NEDERLAND .

Maak direct een afspraak per mail
+32 (0)54 43 78 79