DIRECT HULP NODIG?

Neem contact op

SERVICES WAAR U ECHT WAT AAN HEEFT.

HULP BIJ REPARATIE .

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (4)Snel en deskundig – dit kenmerkt de storingsdienst van onze partner ROM. Een uitgebreid team van medewerkers is beschikbaar om de inzetbaarheid van uw machinepark te garanderen. Maar liefst een 4-tal service- en storingsbussen staan dagelijks klaar om u op locatie doeltreffend te ondersteunen. Betrouwbare ondersteuning van een betrouwbare partner.

Service tijdens kantooruren
Ons team van specialisten staat op werkdagen voor u klaar van 7.30 – 16.30 uur. Als de storing zich tijdens deze kantooruren voordoet, volstaat een telefoontje met onze serviceafdeling; + 31 (0)342 49 04 17

+31 (0)342/490.417 

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (2)Onze speciaal opgeleide monteurs zijn echte kenners. Zij kennen als geen ander alle technische details van uw machine. Daarom kunt u erop vertrouwen dat uw machine de juiste aandacht krijgt en dat er alleen originele fabrieksonderdelen worden gebruikt om hem 100% in topconditie te houden. Bel direct +32 54 24 01 49 voor het maken van een onderhoudsafspraak.

Maak een onderhoudsafspraak

ROM-RIDGID-KOLLMANN-servicecentrum (3)Met ons servicecentrum bent u verzekerd van deskundig advies en hulp bij reparaties van camera’s en verenmachines op de momenten dat u daar behoefte aan heeft. Dankzij een grote voorraad onderdelen en ons servicecentrum met eigen reparatiedienst kunt u veelal gebruik maken van onze unieke ‘Klaar-terwijl-u-wacht-service’. Uw apparaat wordt op afspraak direct gerepareerd in het servicecentrum van ROM.

Meer weten over onze klaar-terwijl-u-wacht-service

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (1)Apparaat laten ophalen voor onderhoud of reparatie? Maak gebruik van onze haal- en brengservice! U heeft het vast wel eens meegemaakt; tijdens kantooruren een apparaat wegbrengen voor reparatie of onderhoud en weer ophalen. Het kost veel tijd en dus geld! Terwijl u ook gewoon door zou kunnen werken. Wij hebben hier een hele simpele oplossing voor: wij halen uw apparaat op en brengen hem weer in topconditie bij u terug. Terwijl u werkt!

Meer over onze haal- en brengservice

RIDGID-Inspectie-rioolcamera-detectie-plaatsbepalers-locatorsGratis vervangend apparaat bij reparatie? Duurt de reparatie van uw inspectiecamera of opsporingsapparaat toch langer, dan laten we u niet wachten. Wij bieden u gratis een vervangend apparaat aan indien het defect binnen de garantie valt en het apparaat bij ons is aangeschaft. U kunt weer gewoon aan het werk. Het vervangende apparaat haalt u op bij ons servicecenter in Barneveld (NL).

Meer weten over gratis vervangend apparaat

SERVICE & ONDERHOUD .

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (3)

Een ROM machine is een hoogwaardige, betrouwbare installatie die ontworpen is om te presteren en vooral te blijven presteren. Of het nu een hogedruk rioolreinigingsaanhanger, -inbouwer of gecombineerde hogedruk- en vacuümunit is, u moet altijd en overal blindelings op uw installatie kunnen vertrouwen. Het onderhoud van uw machine verdient daarom alle aandacht. S3 biedt u in samenwerking met ROM diverse onderhoudspakketten.

Meer over onderhoudspakketten 

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (3)

Bestel eenvoudig onderdelen en accessoires voor uw rioolreinigingsmachine via rompartsshop.com. Van hogedruk slangen, filters, kranen tot pakkingen voor hogedruk pompen: we hebben alle onderdelen die u nodig heeft om uw werk te doen.

Meer weten over onze onderdelenshop

Onderhoudsbeurt RIDGID Verenmachine reparatie

Op zoek naar RIDGID onderdelen voor uw rioolcamera, ontstoppingsmachine of locator? Bij onze specialisten van RIDGIDKollmann.com (onderdeel van ROM & S3) bestelt u ze eenvoudig en snel.

Meer over RIDGID onderdelen

ROM-RIDGID-KOLLMANN-servicecentrum (4)

Voordelig een veiligheidskeuring aan uw machine of apparaat laten uitvoeren? Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers, uw klanten en natuurlijk uw eigen veiligheid. Deze verantwoordelijkheid is vastgelegd in de wet “Arbeidsomstandigheden”, beter bekend als de Arbowet, en bijbehorende veiligheidsbesluiten.

Benieuwd hoe u op eenvoudige wijze kunt voldoen aan de wettelijke verplichting?

Meer over veiligheidskeuring

RIDGID-SeeSnake-Compact2-rioolcamera

S3 werkt uitsluitend met topmerken, zoals ROM, RIDGID en ENZ. Het materieel staat wereldwijd bekend als het beste waarmee eindgebruikers hun werk sneller en betrouwbaarder kunnen doen. En wij hebben alle vertrouwen in deze producten en durven daarom uitstekende garantievoorwaarden aan te bieden.

Meer weten over onze garantie

ONZE REPARATIECENTRA .

ROM-Servicedienst-in-Nederland-en-Belgie (1)

Een professioneel serviceteam staat voor u klaar in België. Dagelijks rijden er meerdere bussen door het land om u op locatie te helpen. Ook kunt u uw apparatuur voordelig en snel laten reviseren en repareren in ons servicecentrum. Verder kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze ondersteuningsafdeling. Met een team van 18 experts bent u verzekerd van deskundig advies en hulp voor reparaties op de momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Neem contact met ons servicecenter op 

ROM-RIDGID-KOLLMANN-servicecentrum (3)

RIDGIDKollmann.com (onderdeel van ROM bv & S3) is het officiële RIDGID servicecenter met eigen reparatiedienst voor België. Dus werkt uw apparaat niet optimaal of is het defect? Of wilt u een defect voorkomen met een onderhoudsbeurt? Kies dan voor het RIDGIDKollmann servicecenter.

Tip: geen tijd om langs te komen? Laat uw apparaat ophalen voor onderhoud of reparatie met onze haal en brengservice!

Meer weten over ons RIDGID servicecenter 

ROM-RIDGID-ENZ-Servicecentrum

Om optimaal gebruik en een maximale levensduur van uw spuitkoppen te garanderen, hebben we samen met ROM geïnvesteerd in de kennis en onderdelen om al uw ROM én ENZ spuitkoppen te reviseren en repareren. Dankzij ons servicecentrum kunt u uw spuitkoppen sneller en voordeliger laten reviseren en repareren. U bent verzekerd van deskundig advies en hulp voor reparaties op de momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Dankzij deze investeringen bieden wij “in-house” reparaties met “fabrieks-knowhow”. Dankzij de grote voorraad en diversiteit in nozzles kunnen wij ook op elk moment uw gereedschap weer optimaal afstellen aan de capaciteit van uw machine. S3 biedt u zo zekerheid en tevredenheid. Wel zo’n geruststellende gedachte!

Onze service bespaart u tijd en geld. Nu en in de toekomst.

Neem contact op met ons ENZ Servicecenter 

OVERIGE ONDERSTEUNING .

gebruikershandleiding-manual-rioolmachine

Gebruikersvriendelijke handleidingen… wel zo handig!
S3 levert geheel kosteloos bij elke apparaat van ROM en RIDGID een gebruikersvriendelijke handleiding, zowel Nederlands- als Franstalig. Veiligheid, gebruikerstips en service. Het staat er allemaal in.

Meer over handleidingen

rioolmachine-registreren

Registreer uw product en profiteer van een verlengde garantie van 12 maanden extra* (vraag naar de voorwaarden). Registratie is nodig om eventuele aanvragen omtrent garantieclaims goed in behandeling te kunnen nemen. Dankzij uw productregistratie kunnen wij u op de hoogte brengen van relevante product-updates. Daarnaast is het handig indien er zich andere relevante vraagstukken voordoen. Het kost slechts enkele minuten!

Profiteer en registreer uw product hier

RIDGID-ontstoppingsmacines-verenmachines

Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij S3 kunt u een artikel binnen zeven werkdagen ruilen of retourneren.

Meer weten over retourneren

BEZOEK ONZE SERVICECENTERS IN BELGIË EN NEDERLAND .

Bezoek ons servicecenter in België (bezoek op afspraak). Naast onze experts in België staan maar liefst 18 experts in Barneveld (Nederland) voor u klaar.

S3 SERVICECENTER IN BELGIË .

ROM SERVICECENTER IN NEDERLAND .

Maak direct een afspraak per mail
+32 (0)54 43 78 79