VACUÜMMACHINES .

Met de ROM vacuümmachines (in de volksmond ook wel “zuigunits” genoemd) kunt u eenvoudig en snel vetputten, septic tanks en kolken leegzuigen. De compacte units zijn ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen, zoals bijvoorbeeld schoolpleinen en winkelcentra. De vacuümmachines zijn ook geschikt om bij wateroverlast overtollig water weg te zuigen. Hierbij kunt u denken aan ondergelopen kelders of garages.

TOEPASSINGEN
VIDEO
PRODUCTEN
VOORDELEN

BEKIJK ONZE PRODUCTVIDEO .

Klik op de afbeelding om een van onze vacuümmachines in actie te zien

(Let op: In dit geval ziet u onze vacuümtechniek toegepast op onze rioolcombi!)

ROM VACUÜMMACHINES .

rom-vacuummachine-zuigmachine (3)

ROM VACUÜM PICK-UP ZUIGMACHINES

De ROM VAC Pick-up units zijn in diverse uitvoeringen leverbaar (600l. – 2000l. tanks) en bieden u mobiliteit en flexibiliteit. Een ideale mogelijkheid om uw werkzaamheden uit te breiden. Dankzij een handig pick-up systeem met heftruckkokers kunt u de units eenvoudig op een aanhanger of een voertuig met open laadbak plaatsen. Heeft u de vacuümunit even niet nodig? Dan haalt u deze er weer af, zodat u het voertuig voor andere doeleinden kunt inzetten.

Meer info
rom-1600-vacuümaanhanger-kiepstand

ROM VACUÜM ZUIGAANHANGERS

Met de ROM vacuüm zuigaanhangers zuigt u met gemak ondergelopen kelders of garages leeg. De robuuste vacuümaanhangers beschikken onder andere over een volledig gegalvaniseerde tank en tandemas onderstel. Hierdoor is de ROM zuigaanhanger goed beschermd en kunt u jaren onbezorgd werken. De ROM vacuümaanhangers zijn leverbaar met een benzinemotor i.c.m. MEC 4000 vacuümpomp óf een dieselmotor i.c.m. krachtige VacuStar vacuümpomp. Beide versies zijn uitgerust met een elektrisch kiepend onderstel. De aanhangers hebben een laag zwaartepunt en liggen daardoor stabiel op de weg. Wel zo veilig.

Meer info

VOORDELEN ROM VACUÜMMACHINES .

Kies je voor een vacuümaanhanger van ROM, dan kies je voor kwaliteit en zekerheid. Duizenden reinigingsspecialisten rekenen dagelijks op hun topmachine. Letterlijk en figuurlijk… ROM, onderaan de streep een slimme investering!

 • Maximale zuigcapaciteit

 • Kortere werktijd

 • Multifunctioneel inzetbaar

 • Snelle terugverdientijd

 • Hoge restwaarde

 • Eenvoudig en comfortabel in gebruik

 • Lange levensduur

 • Maximale betrouwbaarheid

 • Onderhoudsvriendelijk

 • Diverse veiligheidsvoorzieningen

 • Vele modellen uit voorraad leverbaar

rom-1600-vacuümaanhanger

PROFESSIONEEL ADVIES NODIG?

Vraag een van onze specialisten

Direct contact met onze specialist

Stel direct hier uw vraag of bel ons

PRODUCT DEMONSTRATIE

Onze expert komt graag vrijblijvend bij u langs.

PROBEER ZELF KOSTELOOS ONZE MACHINES UIT

Vraag hier een vrijblijvende demo op locatie aan.

WIJ KOMEN GRAAG MET U IN CONTACT

  TIPS OM UW BUSINESS TE LATEN GROEIEN!  

  Mis niets! Blijf gratis op de hoogte van alle noviteiten, acties en tips van ROM & S3. Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief!