Bekijk de voorraaddeals rioolmachines

ACTUELE VOORRAAD

PROFITEER VAN VOORRAAD DEALS.

Ontdek de voorraad rioolmachines van ROM. Een beperkt aantal splinternieuwe ROM-modellen zijn direct uit voorraad leverbaar en extra aantrekkelijk geprijsd.

Vandaag bestellen = Morgen geld verdienen
Direct starten met geld verdienen? Bekijk direct de voorraadmodellen die bij de ROM vestigingen voor u klaar staan. Naast een snelle levertijd profiteer u ook van voorraadacties op deze modellen. Dubbel voordeel dus.

Let op: wij krijgen wekelijks nieuw voorraad binnen, dus houd de site goed in de gaten! Benieuwd naar de speciale prijzen? Of staat uw model er niet bij en wilt u alvast uw voorraadmachine reserveren? Neem contact met ons op; info@sdrie.com

Bekijk de beschikbare modellen
Voorraaddeals-rioolmachines-direct-leverbaar
rioolmachines-voorraaddeals

DIRECT UW OUDE MACHINE INRUILEN .

Uw oude machine inruilen voor een nieuwe? In samenwerking met ROM heeft u bij S3 de mogelijkheid om bij aanschaf van een nieuwe machine, uw oude exemplaar in te leveren. Zo hoeft u uw oude machine niet zelf te verkopen en ontvangt u de inruilwaarde als korting op uw nieuwe aanschaf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden; info@sdrie.com óf kom langs bij ROM in Barneveld (NL) voor een vrijblijvende taxatie.

+32 (0)54 43 78 79

MELD U AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle noviteiten en wetenswaardigheden binnen S3 & ROM bv! Meld u aan als ontvanger van onze digitale nieuwsbrief!